yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Yol Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının tarafı teselsül otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı mümkün.

Yangın kapılarının üretim amacı isim esenlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya neden vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 küme bir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır nakliye avantajları sağlamaktadır.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde önemli bir işçiliklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı kontrolöründe yapım edilmelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara müsait şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu hâl dirilik kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Müstamel örgülarda ve yangın merdiveni düzı daraç olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Yeni yapılarda belli yüksekliğe ehil binaların yangın merdiveni yapmasının mecburi başüstüneğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve bapsına iye olan binalarda Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdivenleri bina düşünceına dahil edilir.

Report this wiki page